Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Üç yeni Samsung Galaxy A serisi telefon daha geliyor!

Samsung Galaxy A serisi kapsamında bu yıl zaten birçok telefon duyurusu gerçekleştirdi. Güney Koreli teknoloji devini giriş ve orta segmentte tekrar iddialı bir noktaya getiren telefon serisine çok yakında yeni modeller dahil edilecek.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy A serisi genişliyor

Hindistan menşeli Mysmartprice sitesine göre Samsung Galaxy A20s, Galaxy A30s ve Galaxy A70s modellerini hazırlıyor. Yeni telefonlar, belli noktalarda standart modellerden daha iyi özelliklere sahip olacak. Samsung bununla birlikte telefonların farklı renklerini de karşımıza çıkaracak.

Galaxy A70s kamera tarafındaki gelişmelere ek olarak lavanta renk seçeneğini göreceğiz. Galaxy A70s’in yeni tanıtılan 64 megapiksel çözünürlüklü Samsung ISOCELL Bright GW1 sensöre sahip olması bekleniyor.

Galaxy A30s aynı renklerde kalacak ve donanım tarafında gelişmeler göreceğiz. Galaxy A20s ise siyah ve mavi renklere sahip olacak. Yeni Galaxy A serisi telefonların yaz döneminde çıkış yapmaları bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu