Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Poco Launcher Google Play’de yayınlandı! [APK dosyası indir]

Xiaomi’nin geçtiğimiz gün resmi duyurusunu gerçekleştirdiği amiral gemi telefon Pocophone F1’de Android 8.0 Oreo tabanlı yeni bir arayüz kullanıldı. Poco Launcher olarak isimlendirilen ana ekran başlatıcısı, telefon tanıtılır tanıtılmaz sızdırıldı ve APK dosyası indirilmeye başlandı. Çok geçmeden Xiaomi bu defa uygulamayı Google Play Store’a yükledi. Dilerseniz launcher uygulamasını herhangi bir APK dosyasına ihtiyaç duymadan resmi uygulama mağazasından indirebilirsiniz.

Poco Launcher
Poco Launcher

Poco Launcher indir

PocoLauncher’ı (beta) Google Play Store’da buradaki link aracılığıyla indirebilirsiniz. ”Erken erişim programı şu anda kapalı. Daha sonra yer açılabilir.’’ Şeklinde bir uyarı alırsanız merak etmeyin, zira uygulamayı indirebileceğini APK dosyasına ait linki de alt bölümde bulabilirsiniz.

PocoLauncher APK dosyası indir!

Uygulama çekmecesi, ana ekranda yukarı doğru kaydırma hareketiyle menüye erişim, uygulama aramak için arama çubuğu, Nova ve diğer üçüncü taraf başlatıcılarında olduğu gibi uygulama simgesine uzun basıldığında çeşitli eylemler için hızlı kısayollar, PocoLauncher’da öne çıkan bazı özellikler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu