Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhone

iPhone 8 en net görüntüsü ile karşınızda!

iPhone 8 en net görüntüsü internete sızdırıldı. 2017’nin kuşkusuz en çok konuşulan telefonu iPhone 8’in nasıl bir tasarıma sahip olacağı ve hangi özellikleri barındıracağı merak konusu. Telefona ilişkin son olarak popüler sızıntı kaynağı @evleaks (Evan Blass) bir görüntü yayınlandı. Söz konusu güvenilir sızıntı kaynağı olunca yayınlanan görüntünün gerçek olduğunu ve iPhone 8 tasarımının net bir biçimde ortaya konduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

iPhone 8 en net görüntüsü yayınlandı

Urban Armor Gear (daha önce iPhone’lar için dayanıklı kılıf üreten bir firma) üretimi bir kılıf içerisinde görüntülenen iPhone 8’in ön bölümünde herhangi bir Touch ID parmak izi sensörü yer almıyor. Apple bunun yerine telefonda 3D yüz tanıma teknolojisini kullanacak.

iPhone 8 en net görüntüsü
iPhone 8 en net görüntüsü

iPhone 8’in ön bölümü tamamen ekrandan oluşuyor. Samsung üretimi OLED tabanlı ekranın sadece üst kısmında ön kamera, yüz tanıma sensörü, ahize ve diğer sensörler için küçük bir alan ayrılmış. Telefonun arka kısmının nasıl bir tasarıma sahip olduğu gizemini korusa da, yine güvenilir kaynaklardan gelen görüntüler çift arka kameranın bu defa dikey konumda yerleştirileceğini göstermişti. iPhone 8’ün eylül ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Ülkemizde cep telefonu fiyatlarına zam yapıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu