Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

Sahte iPhone 11, iPhone 11 Max ve iPhone 11R video ile karşımızda!

Apple Eylül ayının ikinci haftası yeni nesil iPhone ailesini tanıtacak. Yeni nesil iPhone’lar ile ilgili birçok bilgiyi sizlerle paylaştık ve paylaşmaya da devam ediyoruz. Bugün 9to5Mac Youtube kanalı sahte iPhone 11, iPhone 11 Max ve iPhone 11R incelemesi ile karşımızda. Bu görseller gerçek mi diye soran birçok okuyucumuz olacaktır; onlara şöyle spesifik bir cevap verelim. Yıllardır bu sektörün içindeyiz ve ne zaman böyle bir video çıksa mutlaka bu tasarımın doğru olduğunu zaman içinde görüyoruz. Yani biz eminiz ki; yeni nesil iPhone‘lar aynen böyle görünecek. Dilerseniz lafı uzatmayalım ve hazırlanan içeriği sizlerle paylaşalım.

iPhone 11 Max çentiği küçülecek

Apple yeni nesil iPhone‘ları tanıtmaya hazırlanırken tasarım tarafında büyük bir değişikliğe aslına bakarsanız gitmiyor. Arkada kamera yapısı Mate 20 Pro‘da olduğu gibi kare şeklinde konuşlanırken ön tarafta çentik halen devam ediyor. Takdir edersiniz ki; telefonlar sahte olduğu için ekranları çalışmıyor ama gelen bilgilere göre Apple iPhone X ve iPhone XS serisinde kullandığı çentikten çok daha ince bir çentik ile karşımıza çıkacak ama çentikten de vazgeçmeyecek.

Gözler Galaxy Note 10‘a çevrilmişken Apple yeni nesil iPhone ile bize ne sunacak bunu hep birlikte göreceğiz. Biz aslında özellik ve tasarımdan daha çok Apple’ın yeni iPhone’ları ne kadara satışa sunacağını düşünüyoruz. Bakalım Türkiye fiyatları ne olacak?

Muhittin Topalak sordu! Yaşlandırma programı FaceApp güvenli mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu