Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Ön Sipariş Hediyesi ile Geliyor

Samsung’un yeni canavarı Galaxy S22 ön sipariş hediyesi ile gelecek. Samsung yine kullanıcılarını hediye yağmuruna tutacak. İşte detaylar.

Çarşamba günü Samsung, amiral gemisi Galaxy S22 serisini ortaya çıkarmış olacak. Ancak telefon tanıtılmadan özellikleri hakkında hemen hemen her şeyi biliyoruz. Şimdi ise ön sipariş veren müşterilere sunulacak hediye görünüşe göre ortaya çıktı.

Sızan Samsung Polonya sayfası, Galaxy S22 ön sipariş bonuslarını ortaya çıkardı. Bu sızıntıya göre seriyi ön sipariş ile satın alanlar siyah renkli Galaxy Buds Pro’ya ücretiz sahip olacak. Ülkemizde 1.500 TL’ye satılan bu kulaklığın ücretsiz olarak hediye edilmesi S22 alacakları daha da teşvik edecek gibi görünüyor.  Bildiğiniz gibi Galaxy Buds Pro geçen yıl piyasaya sürüldü ve Aktif Gürültü Önleme (ANC), Dolby Atmos surround ses ve IPX7 su geçirmezlik özelliklerine sahip.

Buna ek olarak, Samsung görünüşe göre yeni telefonlarda 750 dolara kadar geri satın alma garantisi sunacak. Web sayfası ayrıca 25 Şubat’ta yalnızca Galaxy S22 Ultra’nın piyasaya sürüleceğini ve diğer iki modelin 11 Mart’ta mağazalara geleceğini doğruluyor.

Bu arada Samsung, 50 dolar hediye çeki kazandıracak telefonlar ve lansman gününde açıklanacak bazı özel teklifler için rezervasyonları da açtı. Sayfadaki görseller ve ayrıntılar, Galaxy S22 ve S22 Plus’ın simetrik çerçeveleri ve Note 20 benzeri tasarımı ve S22 Ultra’nın yerleşik S Pen’i de dahil olmak üzere geçmişteki bazı söylentileri de doğruluyor.

Galaxy S22

Ayrıca, son sızıntı Galaxy S22 Ultra’nın profesyonel düzeyde bir kamera ve daha fazla ışık yakalayabilecek daha büyük piksellerle mümkün olacak gelişmiş gece fotoğrafçılığı sunacağını iddia eden raporlarla da uyumlu.

Seri, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 veya Samsung Exynos 2200 olmak üzere 4nm işlemcilerle güçlendirilecek. Bu işlemciler uzun süren oyunlar için geliştirilmiş soğutmaya sahip olacak. En üst seviye model olan 6.8 inçlik S22 Ultra, 5.000 mAh pile sahip olacak. 6.6 inçlik Galaxy S22 Plus’ın 4.500 mAh pil ile gelmesi bekleniyor. Standart 6.1 inçlik varyantın 3.700 mAh pili olacak.

Bugünkü sızıntı, üç modelin de siyah, beyaz ve yeşil renkte geleceğine dair söylentileri doğruluyor. Bordo, Ultra’ya özel olacak ve diğer iki model de Rose Gold rengine sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu