Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei’nin Hediyeleriyle Anneler Günü Çok Daha Güzel Geçecek

Huawei, Anneler günü için özel olarak hazırladığı kampanya ve hediyelerle birlikte teknoloji severleri bekliyor.

Yaklaşan Anneler Günü ile birlikte firmalar kampanyalar sunmaya devam ediyor. Çinli teknoloji devi Huawei, Online Mağaza üzerinden Anneler Günü için hazırlamış olduğu özel tekliflerle teknoloji severleri mutlu etmeyi bekliyor. En değerlilerimizden olan annelerimiz için, 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek bu kampanyayla Huawei akıllı saatlerde %10’a varan indirim kuponları mevcut. İşte kampanyanın detayları…

Huawei, Anneler Günü İçin Benzersiz Teklifler 

Bayanların genel olarak daha küçük kadranlı akıllı saat sevdiği bilinir. Huawei’de bunu göz ardı etmeyerek Watch GT 4 saat serisine yeni 41 mm kadranını ekledi. Hem stil, hem de konfor sunan yeni Watch GT 4, esnek ve hafif bir gövdeye sahip. 2.500’den fazla saat arayüzü içerisinden seçim yapılarak kişiselleştirme imkanı veren GT 4’ün kadranı gerçek çiçek motiflerinden esinlenilerek tasarlandı.

HUAWEI Watch GT 4 41mm yeni Yeşil versiyonu Online Mağaza’da 7.999 TL’den satışta. Akıllı saati almak isterseniz yanında şu hediye ve indirim imkanı bulunuyor:

799 TL değerinde 1 Yıl Uzatılmış Garanti,
999 TL değerinde hediye saat kayışı,
699 TL değerinde HUAWEI WATCH Serisi Kablosuz Şarj Cihazı,
ve 500 TL sepet indirimiyle birlikte sizleri bekliyor.

Eğer Huawei Anneler Günü kampanyasının detaylarına ve diğer akıllı saat tekliflerine bakmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://consumer.huawei.com/tr/offer/kampanyalar/akilli-saat-teklifler/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu