Akıllı TelefonAndroidGenelVivo

Vivo X Flip Sızdırıldı, İşte Pazarı Karıştıran Bir Diğer Katlanabilir Telefon

Vivo, katlanabilir telefon pazarında şimdi de Galaxy Z Flip 4’ün karşısına çıkıyor. Dikey katlanabilen Vivo X Flip ortaya çıktı.

Samsung’un Galaxy Z Flip serisiyle rakipsiz olduğu dikey yönlü katlanabilir telefon pazarı için ses getiren bir model daha hazırlanıyor. Bir model daha diyoruz, zira geçtiğimiz günlerde tanıtılan OPPO Find N2 Flip hem tasarımı hem de büyük dış ekranıyla bu segment için fazlasıyla iddialı. Üstelik telefon çok yakında küresel çapta satışa sunulacak. Gelelim haberimize konu olan Vivo X Flip modelinde. 

Vivo’nun bu kategoriye giriş yapacağı uzun zamandır dillendirilmekte. Simdi söz edilen Vivo telefonun bir görseli yayınlandı. Sızdırılan görsele bakılırsa telefonun iç ekranı Full HD+ çözünürlüğünde olacak. Oldukça büyük görününe kapak ekranda ise çözünürlük 682 piksel olarak görünüyor. 

Akıllı telefon, iki lensli ve ZEISS logolu yuvarlak bir kamera dizisine sahip olacak. Kameraların sağında ne tür bir öğenin bulunduğu tam olarak net değil. Bir flaş olabilir, ancak doğrudan kameraların yanında küçük oval bir nesne soru işaretleri uyandırıyor.

Akıllı telefonun teknik donanımı hakkında çok az şey biliniyor. Beklentiler telefonun Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacağı yönünde.  Telefonun ayrıca ne zaman çıkış yapacağı ve küresel çapta satışa sunulup sunulmacağı şu aşamada belirsizliğini koruyor. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu