Güncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMicrosoftWindows

Windows 10 Ekim güncellemesini sakın yüklemeyin

Microsoft birkaç gün önce düzenlediği etkinlikte Windows 10 Ekim güncellemesini duyurdu. Windows 10 için altıncı büyük güncelleme beraberinde çok önemli gelişmeler getirse de, iki önemli sorunla birçok kullanıcının canını sıktı. Bunlarda ilki işlemcinin aşırı ısınması ve bunun pil kullanım süresine olumsuz etkisi. İkinci sorun ise çok daha ciddi ve hatta güncellemenin durdurulmasına neden oldu.

Windows 10 Ekim güncellemesi

Windows 10 Ekim güncellemesi can sıkıyor

Microsoft, Windows 10 için yayınladığı son güncellemenin bazı kullanıcılarda kişisel dosyaları sildiğini kabul etti. Bu sorunun yaygınlaşması  üzere yazılım devi güncellemeyi durdurma kararlı aldığını açıkladı.

“Güncelleme sonrası raporları incelerken bazı kullanıcıların güncelleme sonrası dosyalarının eksik olduğunu fark ettik, tüm kullanıcılar için Windows 10 Ekim 2018 Güncelleştirmesi’nin (sürüm 1809) kullanıma sunulmasını durdurduk.”

Microsoft ayrıca güncellemenin elle yüklenmemesi konusunda da uyarıyor. Sorunların aşılmasının ardından bu kapsamlı güncellemenin kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını düşünüyoruz.

 

Windows 10 Ekim Güncellemesi bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu