AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTabletTeknoloji

OnePlus Pad Başka Tablet Aratmayacak!

Şirketin yaklaşan ilk tablet modeli OnePlus Pad, yeni gelişmelerle gündeme oturdu. Tablet sağlam özelliklerle gelecek. İşte detaylar.

Mobil pazarın öncülerinden olan şirket yakında OnePlus Pad isimli ilk tablet cihazını piyasaya sürmeyi planlıyor. Tablet daha önceden çok sayıda sızıntı ile gündeme çıkmış durumda. Ancak ortaya çıkan son raporlardan biri, tabletin özel testlere girdiğini iddia etti ve bu tabletin varlığını doğrulamış oldu. Gelin gelişmenin detaylarına göz atalım.

OnePlus Pad “Reeves” Kod İsmiyle Çıkış Yapacak

Ünlü Asya kaynaklarına göre OnePlus’ın ilk tableti “Reeves” kod adıyla çıkış yapacak. Bu bilgi ise tabletin özel testlere girmesiyle öğrenildi. Böylece tabletin yakında çıkış yapacağı ve varlığı doğrulanmış oldu. Tabletin özellikleri ise oldukça dikkat çekici.

Şimdiye kadar tabletin 12.4 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğünde OLED ekran ile geleceğini biliyoruz. Tabletin bu OLED ekrana sahip olması onu özel bir tablet kılıyor çünkü piyasada çok fazla OLED ekranlı tablet bulunmuyor.

OnePlus Pad

Android 12 üzerinde işlem yapacağını aktarılan tablet arkasında 13 Megapiksel birincil ve 5 Megapiksel yardımcı lens barındıracak. Ön tarafta ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde selfie lensi yer alacak.

Snapdragon 865 5G yonga setinden güç alacağı aktarılan tablete 6GB RAM ve 128GB dahili depolama yonga seti eşlik edecek. 45W hızlı şarj destekli 10.900 mAh kapasiteli pil ile tablet uzun bir kullanım süresi aktaracak. Tabletin 470$ fiyat etiketi ile çıkış yapacağı aktarılıyor. Bu ay içerisinde tanıtılması beklenen tabletin yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Snapdragon 8 Gen 1 Plus ve 200 MP Kamera Bu Telefonda!

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu