Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG’den Kaydırmalı Ekranlı Mükemmel Bir Telefon Geliyor

Sektörün önde gelen isimlerinden LG, kaydırmalı ekranlı yeni bir telefon hazırlıyor. Tasarım tıpkı OPPO X2021’ye benziyor…

Akıllı telefon pazarının bir zamanlar zirve yapan üreticilerinden LG, yeni modelleriyle tekrardan eski günlerine dönmek istiyor. Önümüzdeki günlerde daha fazla risk alması beklenen Koreli üretici, karşımıza yeni kaydırmalı ekranlı telefonuyla çıkacak. Bu telefon, Kasım ayında gördüğümüz OPPO X2021 ile benzer özelliklere sahip olacak.

LG Kaydırmalı ekranlı bir telefon hazırlıyor

Uzun süredir sessizliğini koruyan LG, kaydırmalı ekranlı bir telefon üzerine çalışıyor. Bu telefon, yukarıda da belirttiğimiz gibi OPPO’nun kaydırmalı ekranına benzeyen bir teknoloji ile gelecek. Böylece katlanabilir ekranlardan da daha hoş bir görünüşe sahip olacak.

LG’nin yeni telefonu, resimden de anlaşılacağı üzere kaydırılarak açılabilecek. OPPO X2021’de olduğu gibi ekran, tıpkı bir slayt gibi genişletilebilir ve geri çekilebilir olacak. Bu bilgiyi sızdıran kaynağa göre LG’nin yeni akıllı telefonu; 1080 x 2048 piksel çözünürlüğünde ve 6.8 inç boyutunda birincil bir ekran ile donatılacak. İkincil ekran ise, 1600 x 2428 çözünürlüğünde ve 7.4 inç boyutunda olacak. Tabii bunun, katlanmadan önceki normal boyutu olduğunu da belirtelim.

kaydırmalı ekran

Gelen bilgilere göre LG’nin bu yeni kaydırılabilir ekranlı telefonu, şu anda seri üretim aşamasına girmiş durumda. Yani herhangi bir aksaklık olmaz ise, bu yıl gerçekleştirilecek olan CES 2021 fuarında resmiyet kazanması muhtemel. gibi. Bekleyip görelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu