Akıllı TelefonAndroidGenelSamsung

Samsung S7 Edge patladı!

Patlama haberleri ile gündemden düşmeyen Samsung‘dan yine bir patlama haberi geldi. Bu sefer ise patlayan model S7 Edge oldu. Gelen patlama haberleri sonrasında kullanıcıların gözünden yavaş yavaş düşmeye başlayan Samsung, her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor.

İsmi belirsiz ABD operatörlerinden bir tanesinde çalışan kişinin verdiği bilgiler doğrultusunda, S7 Edge‘in şarj esnasında patladığını belirtti.

S7 Edge
S7 Edge

ABD’de meydana gelen bu olay S7 Edge‘in vukkatı değil. Geçtiğimiz aylarda Ohio‘da çalışan bir inşaat işçisinin cebinde patlayan telefon kullanıcının cildinde ikinci ve üçüncü derecelerde yanıklar meydana getirdi. Yaşanan bu şansız olaydan sonra kullanıcı, hakkını aramak için Samsung‘a dava açtı.

Yaşanan bu olaylar üreticileri endüstriyel tasarım tarafında yeni arayışlara itebilir. Bir süredir değiş tokuş imkanı vermeyen kasalar yerine eskisi gibi değiştirilebilir pile sahip kasaların gelmesi büyük bir ihtimal gibi görünüyor.

Son zamanlarda akıllı telefonlarda meydana gelen bu patlama olayları iyice kabak tadı vermeye başladı. Hangi markaya güvenebileceklerini şaşıran kullanıcılar akıllı telefonlardan korkar oldular. Bildiğiniz gibi bu olay sadece Samsung’un başına gelmedi. Apple‘ın da patlama olayları ile hem geçmişte hem de iPhone 7 ile başı belada.

13_yasindaki_bir_ogrencinin_cebindeki_iphone_patladi_h51935

Geçtiğimiz günlerde iPhone 7‘yi arabasında bırakıp sörf dersine giden kullanıcı, dersi bitip geldiğinde alev alan iPhone 7‘si üzerinden aracı yanmıştı. Oldukça dikkat çekmeye başlayan bu patlama olayları sonrasında akıllı telefon üreticileri bakalım nasıl önlemler alacak?

Instagram’a Büyük Yenilik
instagram - teknoburada
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu