Güncel Teknoloji HaberleriVideo İncelemelerXiaomi

Xiaomi Airfryer 6L ile İlk Kez Tanışan Masum Köylü

Airfryer son dönemde oldukça popüler ürünlerden birisi. Biz de bugun bu knuda efsaneleşen Xiaomi Airfryer 6L ile yemek yapıyoruz.

Yemek yapmak özellikle çalışan aileler için günlük rutin ve bu rutin evde iki kişi de çalışıyorsa büyük bir sorun teşkil edebiliyor. Bundan dolayı farklı farklı çözümler sipariş yöntemi ile geliştirilmiş olsa da birçok kişi evlerde yemek yapmak için ciddi mesai harcıyor. İşte son dönemin popüler ürünlerinden birisi olan Airfryer yemek pişime sistemi ise özellikle çalışan ailelerin ve sağlıklı yemek yapmak isteyenlerin de imdadına yetişiyor. Biz de bugün herkesin dilinde dolaşan ürün Xiaomi Airfryer 6L incelemesi ya da daha doğrusu yemek yapma videosu ile karşınızda olacağız.

Ziradaha az yağ ile kızartma yapmak için yıllardır farklı farklı ürünler kullanıyoruz. Yağsız fritözler, buharlı pişiriciler, yoğurt makineleri ve ekmek yapma makineleri gibi birçok ürünü bu dönemde kullandık ve kullanmaya da devam ediyoruz. İşte bu ürünlerin yeteneklerinin çoğunu bünyesinde bulunduran Airfryer denen pişiriciler ise özellikle pandemi ile birlikte büyük bir popülarite yakaladı. Daha önceleri pişirme haznesi tarafında 3L ve 4L seçenkler sunulurken artık büyük aileler için 6L ve üzeri pişiricler ortaya çıktı. Airfryer konusunda bir efsane haline gelen markalardan birisi olan Xiaomi ise yeni nesil Xiaomi Airfryer 6L ile bugün mutfağımızın konuğu oluyor ve eşim ile birlikte aynı anda hem ev patates kızartması hem de tavuk but yapıyoruz.

Xiaomi bu konuda en iddialı 2 üreticiden birisi. Biz de ilk kez bu ürünü test ediyor ve yemek pişiriyoruz; öğreniyoruz. Zira kim ne derse desin. Kim hangi sıcaklık hangi süre derse desin bu tamamen sizin yemek kültürünüz ve yeme alışkanlıklarınız ile ilgili. Evinize bir Airfryer alıyorsanız bunu yaşamak ve tecrübe etmeniz gerekiyor bu çk net. Dilerzeniz hazırladığımız videoyu birlikte izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu