Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find X5 Lite Kameralara Poz Verdi, İşte Resmi Görüntüler

OPPO Find X5 serisinde üçüncü bir modelin daha olacağı onaylandı. OPPO Find X5 Lite resmi görselleri ve özellikleriyle karşımızda.

OPPO, Find X5 serisinin 24 Şubat tarihinde resmen açıklayacak. Şu ana kadar OPPO Find X5 ve X5 Pro’nun olacağını zaten biliyorduk. Mobil dünyasının güvenilir sızıntı kaynaklarından @evleaks, karşımıza bu defa OPPO Find X5 Lite modelini çıkardı.

Find X5 Lite’ın yayınlanan resmi görselleri, telefonun birkaç hafta piyasaya sürülen Reno 7’nin Hindistan modeline tıpa tıp benziyor. Hatta birazdan teknik özellikleri saymaya başladığımızda iki telefonun bu noktada da benzediğini göreceksiniz.

Find X5 Lite, tam olarak aynı delikli ekrana, üçlü arka kamera tasarımına sahip ve Reno7 ile aynı renklere sahip. Telefonda 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip AMOLED panel yer alacak. Gorilla Glass 5 ile koruma altına alınan bu ekranın altına parmak izi tarayıcısı yerleştirilecek.

Ekran üzerinde sol üst köşede selfi kamerası göze çarpıyor. Burada 32 MP Sony IMX615 sensör kullanılacak. Arka bölüme baktığımızda ise 64MP + 8MP + 2MP üçlü kamera sistemi olacak. Ana kameraya ek olarak ultra geniş açılı ve makro sensörler göreceğiz.

Find X5 Lite, MediaTek Dimensity 900 işlemcisinden güç alacak. 8GB RAM + 256GB bellek birimiyle çıkış yapacak telefonun pili ise 4500 mAh büyüklüğünde görünüyor. Bu pil 65 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Son olarak telefon kutudan Android 12 / ColorOS 12 sürümüyle çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu