Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSTeknoloji

iPhone 8 Çin’de Tanıtıldı mı?

Apple için 2017 yılı oldukça önemli; ya da biz öyle düşünüyoruz. Zira Apple’ın bu “önemli” yıl ile ilgili yaptığı en ufak bir girişim yok. 2017, kendisini sevgi ve özlemle andığımız Steve Jobs’ın elinde geleceği tutup sahneye çıkmasının onuncu yılı. İlk nesil iPhone tanıtımının üzerinden tam 10 yıl geçti ve mobil pazar bu noktada büyük bir değişim yaşadıç Endüstriyel tasarımın ciddi anlamda değişti bir dönemden geçiyoruz ve 18:9 formatının geleceğini de Apple’ın çizeceğini düşünüyoruz. Bugün sızdırılan bir görsel iPhone 8’in bil slayt ile tanıtımını anlatıyor. Bunun ne için ve hangi şartlar altında çekildiğini bilmek imkansız ama iPhone 8 ile ilgili Apple’ın çok farklı pazarlama stratejileri yürüttüğünü biliyoruz.

iPhone 8
iPhone 8

iPhone 8 Lansmanı Çin’de Yapıldı mı?

Ortaya çıkan görsel oldukça ilginç zira bu bir slayt gösteri gibi görünüyor. Sanki telefonun özellikleri belli bir zumreye anlatılıyor gibi görünüyor. Bunun ne anlama geldiğini sizlerin takdirine bırakıyoruz. Apple’ın Eylül ayında yeni nesil iPhone lansmanı yapması bekleniyor ve bu slayttan çıkan bilgilere göreyse yeni iPhone 5,8 inç OLED ekran ile gelecek. Parmak izi okuma sensörü ise ekrana sabitlenmiş olarak karşımıza çıkacak.

Kısacası Apple yeni nesil iPhone’u ile birlikte Samsung’un Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’ta yapamadığı teknolojiyi kullanıcılarına sunabilecek. Biz bu görselin oldukça doğru olduğuna inanıyoruz çünkü iPhone 7 ile ilgili de böyle bir görsel bu şekilde paylaşılmıştı…

Bakalım bizi neler bekliyor???

 

Samsung Galaxy Note 8 test süreci başladı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu