AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

iPhone 13 ve iPhone 13 Pro Görüntüleri Sızdırıldı! Yeni iPhone’lar Karşınızda!

iPhone 13 cephesinden bugüne kadarki en net görseller sızdırıldı. Sevindirici olan gelişme yeni iPhone’lardaki yeni renk seçenekleri.

Ünlü sızıntı sitesi Slashleaks, iPhone 13 ve iPhone13 Pro akıllı telefonlarının sızdırılan çizimleri ve bugüne dek elde edilen bilgilerden yola çıkarak oluşturulmuş yüksek kalitedeki görüntülerini yayınladı.

Yayınlanan görüntüleri iPhone13 Pro ve Pro Max’in serisinin grafik renginden farklı olarak mat siyah renkle de çıkış yapacağını gösteriyor. Görüntüler aynı zamanda iPhone13’te gri renk seçeneğinin de olacağını gösteriyor.

iPhone 13 Serisinde Kamera Pek İddialı

Apple ürünleriyle ilgili doğru tahminleriyle tanınan TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo, geçtiğimiz hafta iPhone13 mini, iPhone13, iPhone13 Pro modellerin yedi katmanlı bir lense sahip olacağını aktardı. Geniş açılı bu kamera aynı zamanda f/1.6 diyafram açıklığında bir lens bulunduracak. iPhone13 Pro Max modelinde lens ise f/1.7 diyaframa sahip olacak.

iPhone13 serisi buna ek olarak yeni bir metal çevre çerçeve kaplamaya sahip olacak. Bu sayede önceki modellerde yaşanan renk atmalarının önüne geçilecek. Kullanıcıların yine bu noktada çerçevede aşırı parmak izi lekesinden de epey dert yandı. Yeni kaplama muhtemelen bunun da önüne geçecektir. iPhone13 serisindeki en önemli gelişme bizce ekran tarafında yaşanacak.

Çentiğin daha küçük hale getirileceği bu ekranlarda 1 Hz’den 120 Hz’ye kadar uyarlanabilir yenileme hızlarını destekleyen bir LTPO panel kullanılacak. Muhtemelen akıllı telefonlardaki en iyi performansı sergileyecek Apple A15 yonga setinden güç alacak iPhone13 serisinde bu defa 1TB’a kadar depolamaya sahip model de göreceğiz.  Yeni iPhone’lar beklendiği gibi eylül ayında resmiyet kazanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu