Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 20 tasarımı ortaya çıktı!

Daha Galaxy S20 ailesi tanıtılmadan Galaxy Note 20 ile ilgili bilgiler ve ilk görsel sızdırıldı. Peki yeni nesil Note serisinde neler olacak?

Samsung 11 Şubat tarihinde yeni nesil Galaxy S20 ailesini bizlere sunacak. Galaxy S20 aile sile ilgili birçok bilgi ve sızıntıyı sizlerle paylaştık ve aslın bakarsanız bilmediğimiz bir detay da ortada yok. Samsung Galaxy Note 10 serisinde kullanılan Infinty-O ekrana devam edecek ve kamera tasarımı da aynen iPhone 11 Pro serisi gibi oldukça kalın bir şekilde dizayn edilecek. Biz lansmanı heyecanla beklerken bugün bir anda Galaxy S20 heyecanını kursağımızda bırakacak bir haber ortaya çıktı. Samsung Galaxy Note 20 bugün ilk defa şematik görüntüsü ile karşımıza çıktı. Peki telefon nasıl görünecek?

Samsung Galaxy Note 20 özellikler

Ice Universe‘nin sızdırdığı bu görsele baktığımızda Note 20 adı verilecek telefonun çerçevesini görüyoruz. Alt tarafta Type-C bağlantı noktası, S-Pen deliği ve hoparlör çıkışını görebiliyoruz. Bununla birlikte telefonda olması muhtemel teknik detaylar ise şöyle olacak

  • Exynos 990 veya Snapdragon 865 yonga seti
  • En az 8GB RAM
  • Hızlı şarj desteği ile en az 4500 mAh kapasiteli bir pil
  • Quad HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı
  • Yeni geliştirilmiş Dinamik AMOLED ekran

Ortaya çıkan bilgilere baktığımızda ekranın büyüklüğü ile ilgili bir detay yok. Sadece

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu