Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme 125W UltraDART ile Prizleri Yakacak!

Realme 125W UltraDART şarj teknolojisini duyurdu. Önümüzdeki yıl göreceğimiz bu şarj teknolojisi prizleri yakacak gibi görünüyor.

realme, geçen yıl Temmuz ayında 125W UltraDART hızlı şarj çözümünü duyurmuştu. Şimdiye kadar bu ultra hızlı şarjı destekleyen bir telefon hakkında herhangi bir bilgi yoktu. realme, gelecek yıl bu hızlı şarj teknolojisine sahip bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Realme 125W UltraDART teknolojisi ile prizleri yakmaya gelecek. Bu teknoloji telefonları resmen yıldırım hızıyla şarj edecek.

realme Başkan Yardımcısı Madhav Seth, GSMArena ile yaptığı röportajda; şirketin gelecek yıl 125W UltraDART hızlı şarjlı bir akıllı telefon piyasaya süreceğini açıkladı. Ayrıca şirket, realme GT serisi altında bir “ultra premium amiral gemisi” piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak lansman zaman çizelgesi henüz bilinmiyor.

125W UltraDART hızlı şarja gelince, 4000 mAh pili olan bir akıllı telefon 3 dakikada yüzde 33‘e kadar ve 20 dakikada yüzde 100‘e kadar şarj edilebiliyor. Şirket, bu teknolojinin termikleri 4 derecenin altında tutacağını ve çok katmanlı korumayı benimsediğini söyledi. 125W şarjlı realme akıllı telefon hakkında önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi edineceğiz.

Realme 125W UltraDART

Hızlı şarj teknolojileri Android tarafında önümüzdeki yıl farklı bir boyut kazanacak gibi görünüyor. 120W’lı telefonlardan sonra şimdi de 125W’lı telefonlar gelecek. Bundan sonraki durak muhtemelen 150W veya 160W olacak. Bu ultra hızlı şarj teknolojilerini bir anda serbest bırakmak maalesef ki güvenlikten dolayı mümkün değil. Bu yüzden firmalar bataryayı korumak için kademe kademe watt’ı artırıyor. Kim bilir belki 2-3 yıl sonra 200W hızlı şarjlar standart haline gelecek…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu