Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S9 pil kapasitesi belli oldu!

Mobil dünyasının merakla beklediği Galaxy S9 modeller hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Kaynaklar bu defa Galaxy S9 pil kapasitesini ortaya çıkardı. Bir süredir sızan görüntüler Galaxy S9’un büyük ölçüde Galaxy S8 tasarımını sürdüreceğini gösterdi. Ancak iki modelde önemli farklılıkların da olacağını belirtelim. Bunlardan ilk arka bölümde yer alan parmak izi okuyucusunun konumu olacak.

Galaxy S9 pil kapasitesi belli oldu

Diğer gelişmeler donanım tarafında olacak. Kullanıcıları memnun edecek bir gelişme pil tarafında yaşanacağa benziyor. Gelen son bilgilere göre Galaxy S9’da 3.200 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. Selefi Galaxy S8 ile karşılaştırıldığında pilin 200 mAh büyüdüğünü görüyoruz. Yeni nesil ve daha verimli donanımlarla birlikte pil kullanım süresinde kayda değer bir artışın yaşanacağını söyleyebiliriz.

Pile ilişkin bir diğer önemli nokta ise Galaxy S9’da kullanılacak hızlı şarj teknolojisi. Galaxy S9’a Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek. Her ne kadar beklenti Quick Charge 4.0 yönünde olsa da, telefonlar Quick Charge 3.0 teknolojisine sahip olacak. Galaxy S8 modellerde Snapdragon 835 işlemcisine sahip olmasına karşın Quick Charge 2.0 hızlı şarj teknolojisiyle çıkış yaptı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu