Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 11X Serisi Geliyor! Kafamız Allak Bullak Oldu Xiaomi

Xiaomi yeni bir seriye hazırlanıyor. Xiaomi Mi 11X için aslında yeni demeli miyiz? Xiaomi’nin telefon isimlendirmesi gittikçe karışıyor.

Xiaomi Mi 11X serisinin yolda olduğu bilgisi geldi. Aslında yeni olmadığı ve daha önce tanıtılan bir serinin farklı isimlendirmesi demek daha doğru olacak. Neyse kafanızı daha fazla karıştırmadan  haberimizin detaylarına geçelim.

Malumunuz geçtiğimiz gün Çin’de Redmi K40 serisi tanıtıldı. Orta ve üst segmentte üç yeni fiyat / performans karşımıza çıkaran Xiaomi’nin bu modelleri Çin dışına POCO F3 ve F3 Pro olarak çıkaracağı ifade edildi. Kafa karıştıran detay ise Xiaomi’nin Redmi K40 serisini Hindistan’da farklı bir seri altında satışa çıkaracağı.

Xiaomi Mi 11x

Xiaomi Mi 11X Serisi Neler Sunacak?

XDA sitesinin MIUI kodlarından elde ettiği son bilgilere göre Redmi K40 ve K40 Pro Hindistan’da  Mi 11X ve Mi 11X Pro isimleriyle giriş yapacak. Yine bu kodlar arasında Xiaomi 11i modeline rastlanıyor. Mi 10i’nin tanıtım üzerinden daha iki ay geçmişken Xiaomi’nin bu aceleciliğini anlamak mümkün değil.

Redmi K40, Xiaomi Mi11x ve POCO F3 modelleri satışa sunulduğunda pek çok kullanıcı hangisi hangi modeldi diye çetele tutmaya başlayacak. Xiaomi’nin aynı telefonu farklı isimlendirmeler altında satışa sunacak olmasını gerçekten anlayabilmiş değiliz. Açıkçası Mi 11x serisi sonrası telefonların ülkemizde hangi isimlerle satışa çıkacağını merak etmeye başladık. Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu