Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola Moto X30 Pro için Sular Kaynıyor!

Mobil devinin yaklaşan akıllı telefonu Moto X30 Pro, önemli özellikleriyle karşımıza çıktı. İşte tüm yeni detaylar sizlerle.

Motorola’nın yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu Moto X30 Pro, gelişmeleriyle sık sık gündeme çıkıyor. Şirketin yaklaşan akıllı telefonu bu defa önemli bir gelişmesiyle karşımızda. TENAA sertifikasını alan akıllı telefon, çıkışına az kaldığını belirtiyor ve kilit özelliklerini aktarıyor.

Moto X30 Pro Tam Bir Canavar Olacak

Akıllı telefonun ön kısmından başlarsak 6.67 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde OLED ekran görüyoruz. Ekranın sunacağı 144Hz yenileme hızıyla pürüzsüz bir ekran deneyimi elde edilecek. Önde kavisli bir ekran ve delikli bir kamera yer alacak. Arkada ise üçlü kamera sistemi mevcut olacak.

Yaklaşan canavarın Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle destekleneceği bildirildi. Sisteme 8GB/12GB/16GB RAM ve 64GB/128GB/256GB/512GB dahili depolama seçenekleri eşlik edecek. Pil kısmında ise 4.450 mAh kapasiteli pil yer alacak. 125W hızlı şarj desteğiyle hızlı bir dolum elde edilecek.

Moto X30 Pro’nun en çok dikkat çeken noktası ise taşıyacağı 200 Megapiksel birincil kamera. 12 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 12 Megapiksel telefoto kamerayla optik sistem tamamlanacak. Önde ise 60 Megapiksel selfie lensi yer alacak.

Siyah, mavi, beyaz, turkuaz, yeşil, altın, kırmızı, gümüş ve gri renk seçenekleriyle gelmesi beklenen akıllı telefon, gökkuşağı gibi renk seçenekleri sunacak. Yakında tanıtılacak olan telefonun gelişmeleri için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu