Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung, Ağustos Güncellemesini Başlattı Bile

Samsung her zaman olduğu ağustos ayı güncelleme dağıtımına da ilk başlayan marka oldu. Güncelleme ilk olarak Galaxy S20 FE için yayınlandı.

Samsung Galaxy S20 FE, Ağustos 2023 güvenlik güncellemesini alan ilk Android telefon oldu. Yeni güncelleme ile akıllı telefon daha gelişmiş gizlilik ve güvenli bir yazılıma sahip olacak. Samsung son aylık güncellemeyi kısa süre içerisinde daha fazla Galaxy telefon ve taBlet için yayınlayacaktır.

Galaxy S20 FE (SM-G780G) için en son yazılım güncellemesi, G780GXXS6EWG9 sürüm numarasıyla geliyor. Güncelleme şu anda Bolivya, Brezilya, Guatemala, Paraguay ve Trinidad & Tobago’da kullanıma sunuluyor. Bu yalnızca bir güvenlik güncellemesi olup Galaxy S20 FE’ye herhangi bir yeni özellik veya performans iyileştirmesi getirmiyor. Şirket ayrıca Ağustos 2022 yamasıyla hangi güvenlik açıklarını giderdiğini ise henüz açıklamadı.

Galaxy S20 FE

Bir Galaxy S20 FE’niz varsa kademeli olarak dağıtıma sunulan güncellemeyi Ayarlar menüsünden sorgulayabilirsiniz.

Galayx S20 FE, 2020’nin ikinci yarısında Android 10 sürümüyle çıkış yaptı. Telefon şu ana kadar Android 11, Android 12 ve Android 13 güncellemelerini aldı. Bundan sonraki süreçte büyük bir güncelleme almayacak olan telefon için aylık güvenlik güncellemeleri bir süre daha devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu