Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Pad 5 120Hz Ekran Ve Daha Pek Çok Özelliğe Sahip Olacak!

Dünyanın en büyük üçüncü telefon üreticisi şu sıralar Xiaomi Mi Pad 5 tabletini geliştirmeye devam ediyor. Yeni özellikler var.

Birbirinden farklı akıllı telefonları ile beklentileri karşılayan şirket yine güzel haberlere imza atıyor. 2021’in ilk çeyreğin de 49.5 milyon adet akıllı telefonu piyasaya süren şirket aynı başarıyı tablet modellerinde de gerçekleştirmeye çalışacak. Aylar önce haberlerimiz de yer verdiğimiz Xiaomi Mi Pad 5 yakında karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Ülkemiz de ve dünya da yüksek performanslı tablet olarak ifade edilecek olan cihaz milyonlarca satmaya çalışacak. Samsung‘un Galaxy Tab, Apple’ın iPad tablet modellerine rakip olacak olan tablet amiral gemisi niteliğinde karşımıza çıkacak.

Aslında daha önce de beklenen tablet modeli hakkında pek çok kez haber yapmış ve detaylardan söz etmiştik. Bugün de yeni gelişmeler yaşandı ve biz de sizleri gelişmelerden haberdar etmek için  bu haberi yayına aldık.

"<yoastmark

Xiaomi Mi Pad 5 120Hz Ekran İle Gelecek

Bünyesin de Qualcomm Snapdragon 870 SoC işlemciye yer verecek olan tablet modeli kullanıcılarına 120Hz ekran yenileme oranı sunacak. 2021’in ikinci çeyreğinde karşımıza çıkacak olan tablet modeli bünyesinde OLED ekrana değil LCD ekrana yer verecek. Güç düğmesi üzerine eklenmiş parmak izi sensörüne de sahip olacak olan tablet, bu güç düğmesini yan tarafında karşımıza çıkaracak. Tabletin 8.720mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olması beklenirken 20MP birincil sensöre ve 13MP’lik ikincil lense sahip olacağı ifade ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu