Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S21 Ultra devasa bir ekran ile gelecek!!! O boyut nedir Samsung bey?

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi S21 Ultra, devasa bir boyut ile karşımıza çıkacak. Koreli şirket bu telefonda 7.1 inçlik bir ekrana yer verecek.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni Note 20 serisini piyasaya sürmeye hazırlanırken, bir taraftan da Galaxy S21 Ultra için hazırlıklara başladı. Akıllı telefon üreticilerinin çoğu bildiğiniz üzere,  orta ve küçük telefonlara alışkın olan müşterileriyle ilgilenir. Samsung‘ta bu politikayı yıllarca takip etti. Ancak Koreli üretici S20 Ultra modelinden itibaren bu boyutları biraz daha arttırmaya karar verdi. Yabancı kaynaktan gelen haberlere göre Samsung, yine bu kararından şaşmayacak ve S21 Ultra modelinde de daha büyük olan 7.1 inçlik devasa bir ekrana yer verecek.

Galaxy S21 Ultra 7.1 inç ekran ile gelecek

Çin kaynakları Samsung’un, Galaxy S21 Ultra modelinde 7.1 inçlik bir ekrana yer vereceğini iddia ediyorlar. Eğer bu söylentiler doğru ise, önümüzdeki günlerde dev ekranlı telefonlara geçiş dönemi resmen başlayacaktır.

Buna ek olarak aynı kaynaklar, normal S21‘in 6.9 inç olacağını, geriye kalan iki modelin ise, sırasıyla 7 ve 7.1 inç boyutlar ile geleceğini de tahmin ediyorlar.

Galaxy-S21-Ultra

Galaxy S21 hakkında konuşurken Samsung’un,  Snapdragon 875 işlemcisini kullanmayı reddedebileceği söylentilerini de hatırlamakta fayda var. Koreli şirket yeni amiral gemilerinde, iddialara göre 5 nanometrelik süreçten geçirdiği kendi işlemcisi Exynos 1000‘e yer verecek. Bu sayede hem maliyeti düşürecek hem de sattığı ürünlerden daha fazla kâr edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu