Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung, Galaxy Fold Lite’ın çıkış tarihini erteledi!!! Hayaller başka baharlara kaldı

Samsung’un 900 dolarlık katlanabilir telefonu Galaxy Fold Lite’ın tanıtım tarihi, söylentilere göre 2021 yılına ertelendi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bildiğiniz üzere bir süredir bütçe dostu Galaxy Fold Lite modeli üzerine çalışıyordu. 900 dolarlık bir fiyat ile gelmesi beklenen bu telefon, son çıkan raporlara göre bekleyenlerini üzecek gibi. Çünkü, güvenilir bir kaynak olarak bilinen Viva100 websitesi, bu cihazın 2021 yılına erteleneceğini iddia ediyor.

Viva100 websitesi, geçtiğimiz günlerde birçok ürünün ve Note 20 serisinin de içinde olduğu bir reklam afişi sızdırdı. Ancak bu afiş, yeni Galaxy Fold Lite‘ı içerisinde barındırmıyor; Aksine 2021’e ertelendiğini işaret ediyor.  Söylentilere göre Koreli şirketin bu telefonu 2021’e  ertelemesinin sebebi, önümüzdeki günlerde duyuracağı katlanabilir telefonu  Fold 2‘nin satışlarını etkileyecek olmasından kaynaklanıyor.  Yani mantıklı düşünecek olursak Samsung, bir nevi doğru hareket ediyor; Çünkü 900 dolarlık fiyat ve Snapdragon 865  ile gelmesi beklenen Fold Lite, 1980 dolarlık bir fiyatla gelmesi beklenen Fold 2‘nin satışlarını kesinlikle olumsuz etkileyecektir.

Geçtiğimiz aylarda Huawei CEO’su Ren Zhengfei, katlanabilir telefonlar ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu. Zhengfei’ye göre katlanabilir telefon fiyatları, teknoloji olgunlaştıkça daha uygun ve düşük bütçeli fiyatlar ile satılmaya başlayacak. Bu yorumlardan yola çıkacak olursak, katlanabilir telefonlar için fazla acele etmeyin deriz. Çünkü ileri teknolojiler her geçen yıl fiziksel olarak değişikliğe uğradığı gibi, maddiyat olarak ta düşüşler yaşayayabiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu