Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi Note 9 Pro İçin Sonunda Beklenen Haber Geldi!

Ülkemiz de ve dünya da peynir ekmek gibi satışlarına devam eden Redmi Note 9 Pro için Android 11 güncellemesi nihayet yayınlandı.

Xiaomi‘nin 200 milyondan fazla satan telefon serisi Redmi yine konuşuluyor. Hem ülkemiz de hem de dünya da epey sevilen Çinli teknoloji devi başarılı gidişatına devam ediyor. Milyonlarca satan serisi için yeni bir güncelleme yayınladığını duyuran şirket, yine kullanıcılarından tam puan alacak gibi görünüyor. Şirketin 45 milyondan fazla satan telefon modeli olan Redmi Note 9 Pro Mart 2020’de Hindistan’da lansmana çıkmıştı. Hindistan’dan sonra Avrupa ve diğer pazarlarda da lansmana çıkan akıllı telefon modeli şimdi de Android 11 güncellemesini aldı.

Hatırlayacağınız üzere cihaz Android 10 tabanlı MIUI 11 ile piyasaya sürülmüştü. Şuana kadar oldukça güzel satışlara imza atan akıllı telefon modeli için yeni bir güncelleme yayınlandı.

"<yoastmark

Redmi Note 9 Pro Android 11 Güncellemesi Aldı

Günümüzün en çok kullanılan işletim sistemi olan Android 11 Xiaomi cihazlarına gelmeye devam ediyor. Piyasaya çıkmasından aylar sonra Android 11 güncellemesi alan akıllı telefonun kullanıcı arayüzü baştan aşağı değişirken pek çok hata da bu güncelleme ile giderildi. Android 11 sayesinde daha kararlı hale gelen cihaz kullanıcıların yüzünü güldürecek. V12.0.1.0.RJZMIXM sürüm numarası ile yayınlanan güncellemenin dosya boyutu hakkında bir bilgi yer almıyor. Güncelleme şuan da Türkiye’deki kullanıcılara sunulmadı. Ancak yakın da güncelleme küresel çapta lansmana çıkacak. Haberlerimiz de yer vermeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu