Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Tarih Verdi, Mi 11T Serisi mi Geliyor!

Xiaomi, 15 Eylül tarihinde yeni bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. Etkinlikte Xiaomi Mi 11T serisi telefonlar tanıtılabilir.

Xiaomi basın mensuplarına gönderdiği son e-postada 15 Eylül tarihinde kapsamlı bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. Sevindirici olan gelişme etkinlik Xiaomi’nin YouTube dahil küresel çaptaki tüm sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebilecek. Bu durumda markanın bazı ürünleri Çin dışına çıkaracağı ve yeni ürünler duyurmayı planladığını söyleyebiliriz. Yaklaşık bir buçuk saat sürecek etkinlikte Xiaomi Mi 11T serisi modellerin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan Xiaomi geçtiğimiz günlerde Çin’de duyurduğu Mi Pad 5 tablet serisini için bu defa küresel çapta bir duyuru gerçekleştirebilir. Yakın zamanlı bazı raporlar tablet serisinin eylül ayı içerisinde birçok ülkede satışa sunulacağını yönünde görüş bildirdi.

Xiaomi Mi 11T Serisi

Bu yıl Xiaomi’nin Mi Note 11 ve Note 11 Pro modellerini de duyurması bekleniyor. Fakat iki telefona dair son dönemde herhangi bir gelişme yaşanmaması, tanıtım tarihini ertelemiş olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Mi Pad 5 ile birlikte Xiaomi’nin tablet serisinin resmi olarak ülkemize getirmesi bekleniyor. Xiaomi’nin özellikle dizüstü ürünlerde Türkiye için önemli planları olduğunu belirtelim.

Gelelim Mi 11T serisine. Xiaomi Mi 11T ve Mi 11T Pro’daki en önemli gelişme IPS LCD ekran yerine AMOLED ekrana geçiş olacak. Mi 11T modeline MediaTek Dimensiyt 1200, Pro modele ise Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi güç verecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu