Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Android 12 için Vites Yükseltti

Android 12 güncellemesi için firmalar gaza basmaya devam ediyor. Şimdi de Realme Android 12 güncellemesi için müjdeyi verdi.

Google’ın geçtiğimiz yılın son çeyreğinde yayınladığı Android 12 güncellemesi telefon ve tablet üreticilerini harekete geçirdi. Teknoloji devleri bu güncellemeyi ilk olarak tepe model telefonlarına sunarak büyük beğeni toplamıştı. Bu süreçte onlarca telefon Android 12’ye kavuşmuştu. Çinli oyuncu Realme de bu süreçte boş durmamış ve güncellemeyi dağıtmaya başlamıştı. Realme Android 12 için bugün bir müjdeli haber daha verdi. Sadece telefonlara güncelleme vermekle olmuyor tabletler de önemli diye firma, Realme Pad için güncelleme sunacağını açıkladı.

realme Android 12 güncellemesi için düğmeye bastı

Bildiğiniz gibi realme, geçen yıl Eylül ayında Android 11 tabanlı realme UI for Pad arayüzünü çalıştıran şirketin ilk tableti realme Pad’i piyasaya sürdü. Bu hafta realme topluluğunda şirket, realme Pad’in Android 12’ye güncellenmeyeceğini onayladı. Şirket, yazılım yaşam döngüsü boyunca güvenlik ve performans güncellemeleri almaya devam edeceğini söyledi.

realme Pad

HMD Global ise Kasım ayında Android 11 ile kutusundan çıkan Nokia T20 tabletini piyasaya sürmüştü. Lansmanda, tabletin 2 yıllık işletim sistemi güncellemeleri ve 3 yıllık güvenlik güncellemeleri alacağını doğruladı.  Samsung bile, S serisine ek olarak bütçesi Galaxy Tab A7 (2020) ve Galaxy Tab A7 Lite için Android 12 güncellemesini onayladı.

Yani anlayacağınız artık üreticiler tabletlerine bile yeni güncellemeleri sunmak için canla başla çalışıyor. Nihayet bu günleri gördük diyebiliriz.

Realme’nin tablet için en az bir büyük güncelleme sunmasını bekliyorduk. Firma bunu doğrulayarak müjdeyi vermiş oldu. Umarız ilerleyen süreçlerde de tüm firmalar bu denli hızlı güncelleme sunmaya devam eder. Artık cihaz sayısı arttığı için güncellemenin ulaşması gecikebilir. Bakalım bu sorunu nasıl çözecekler?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu