Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu Note 9 işlemcisi belli oldu! Saf kas gücü mü istiyorsunuz?

Çinli üreticiler son dönemde ülkemiz pazarına büyük bir ilgi duyuyorlar. Bunun en büyük sebebi ise Huawei‘nin başarısı diye düşünüyoruz. Huawei Türkiye pazarında bundan birkaç yıl önceye kadar bilinmeyen bir markayken bugün birçok kişi tarafından benimsenmiş ve pazar lideri olmuş bir üretici haline geldi. Bundan dolayı da başta Xiaomi, Meizu ve Oppo başta olmak üzere birçok Çinli üreticinin ülkemiz pazarına resmen giriş yaptığına şahit oluyoruz. Bugün Meizu için oldukça hareketli bir gün zira gelişmiş özellikleri ile Meizu Zero isminde yeni bir model ile tanıştık. Yine bugün ortaya çıkan Meizu Note 9 sızdırma haberleri ise telefonun bize neler sunacağını ortaya koyuyor.

Meizu Note 9 teknik özellikler belli oluyor!

Meizu CEO’su Jack Wong geçtiğimiz günlerde Meizu resmi forum sitesinde Note 9‘un Snapdragon 6150 yonga seti kullanacağını açıklamıştı. Bugün ortaya çıkan bilgiler göre Snapdragon 6150 yonga setinin Snapdragon 675 olacağını kesin olarak biliyoruz. Snapdragon 675 ilginç bir yonga seti zira bu yonga setine baktığımızda Snapdragon 710‘dan saf işlemci gücü açısından daha güçlü ama Snapdragon 710 yonga setinde kullanılan Adreno 616 GPU‘dan daha güçsüz bir GPU ile geliyor.

Redmi Note 7 tarafından kullanılan Samsung ISOCELL GM1 48 megapiksel kamera sistemi Meizu Note 9 tarafından da kullanacak. Ülkemizde resmen temsil edilen üretici bakalım bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu