Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S11 kamera özellikleri belli oluyor! O özellik geliyor [Video]

Merakla beklenen Galaxy S11 kamera özellikleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Samsung bu sefer çok ama çok iddialı olacak!

Xiaomi, geçtiğimiz gün yaptığı lansmanda tanıttığı Xiaomi Mi Mix Alpha ile mobil sektörü bir anda değiştirdi. Burada değişen şeylerden birisi de megapiksel savaşları oldu. Zira telefon 108 megapiksel kamera sensörünü kullanan ilk üretici oldu. Geçtiğimiz haziran ayında resmi olarak duyurulan 108 megapiksel kamera sensörüne sahip ikinci telefonun hangisi olacağını bilemiyoruz ama Galaxy S11 kamera özellikleri tarafında bu sensörü kullanacak ve bu sensör ile birlikte farklı bir hybrit zoom kullanacak. Peki bu nasıl çalışacak?

Bildiğiniz gibi Hybrit Zoom teknolojisi Huawei P30 Pro ve OPPO Reno 10X Zoom modellerinde kullanıldı ama Samsung bunu bir üste seviyeye taşıyacak ve 108 megapiksel çözünürlüğün avantajını kullanacak. Optik zoom ile 5X Zoom yaptığında telefon halen 108 megapiksel fotoğraf çekebilecek ve dijital zoom ile de 108 megapiksel fotoğrafı kroplayacak. Bununla birlikte 10X Zoom‘da en sık yaşanan titreme olayını da sadece lense OIS koymak yerine periskop aynasına da OIS koyarak bu sorunu ve zoom yaptığınızda bulanık fotoğraf çekimini büyük ölçüde absorbe edecek.

Samsung kamera tarafında büyük bir yenilik yapmak zorunda zira şu anda Galaxy Note 10 Plus modelinde bulunan 1/2,55 inç sensörü Galaxy S7 serisinden beri görüyoruz ev bu artık komik bir hal almaya başladı. Bakalım Samsung neleri değiştirecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu