Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Infinix Hot 10T Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Fiyatı

Infinix’in bütçe dostu telefonu Infinix Hot 10T Türkiye’de satışa sunuldu. Akıllı telefonun fiyatına ve özelliklerine göz atalım.

Mayıs ayında resmi duyurusu gerçekleşen Infinix Hot 10T ülkemizde satışa sunuldu. Uygun fiyatlı akıllı telefon satın almak isteyenlerin değerlendireceği Hot 10T’de 6.82 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde IPS LCD ekran yer alıyor. Bulunduğu segment itibariyle büyük diyebileceğimi bir ekrana sahip olan telefonun işlemci biriminde ise MediaTek’in 12nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Helio G70 yonga seti bulunuyor.

Bellek birimi 4GB RAM + 128GB şeklinde olan Hot 10T’de hafıza kart desteği de unutulamamış. Telefonun arka kamera birimi üç sensörden oluşuyor. Ana kamerada 48 megapiksellik bir sensör yer alıyor. Buna 2 megapiksel derinlik ve yapay zeka kameraları eşlik ediyor. Ön bölümde ekran üzerine yerleştirilen kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde.

Kutudan Android 11 tabanlı XOS 7.6 kullanıcı arayüzü ile çıkan Hot 10T’de parmak izi tarayıcısını arka bölümde görüyoruz. Telefonun içindeki pil ise 5.000 mAh büyüklüğünde. Telefon pil tarafında iki hayal kırıklığını beraberinde getiriyor. Birinci alt bölümde artık eski bir teknoloji olan microUSB giriş kullanılıyor. Diğer ise telefonda ne yazık ki hızlı şarj desteği bulunmuyor.

Siyah ve mavi renklerde satışa sunulan Infinix 10T’nin arka bölümü işlemci bir yapıda. Bu yapının telefona şık bir görünüm kazandırdığını belirtelim. Ve gelelim telefonun fiyatına… Hot 10T ülkemize 2.799 TL fiyattan giriş yapıyor. Teknik özellikler göz önüne alındığında fiyat biraz daha aşağıda tutulabilirdi. Zira 3.000 TL bandında özellikle Redmi ve POCO cephesinde ciddi rakipler söz konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu