Akıllı SaatGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Yeni Tasarımıyla Huawei Watch Fit 3 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Merakla beklenen Huawei Watch Fit 3 sonunda ülkemizde satışa çıktı. Markanın ilk kare ekranlı akıllı saati olarak lanse ediliyor.

Önceki modelleriyle ülkemizde büyük bir beğeni toplayan Huawei, yeni tasarıma sahip Watch Fit 3 modelini satışa sundu. Kullanıcıların ilgilerini ve beklentilerini göz önünde bulunduran Huawei, ilk kare ekrana sahip modelini sağlık ve stille birleştirerek kullanıcıların beğenisine sundu. Huawei Online Mağaza üzerinde 4.499 TL fiyatla satışa sunulan saatle birlikte ilk satış dönemine özel olarak 699 TL değerinde ek kayış, 300 TL sepet indirimi hediye olarak sunuluyor. Bununla da bitmedi. Vade farksız 3 taksit imkanı yanı sıra, AFIT3PR kupon koduyla 300 TL daha indirim yapılabiliyor.

Huawei Watch Fit 3, Yeni Tasarımı ve Muhteşem İndirimleriyle Satışa Sunuldu

9,9 mm inceliğindeki ve 26 gram ağırlığındaki saat, ince ve hafif tasarıma sahip. 1500 nit parlaklığa ve 347 PPI ekran çözünürlüğüne sahip 1,82 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı bulunan modelde üst düzey netlik bulunuyor.

Yeni arayüzü ve tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı ve daha büyük görüntüleme alanı sağlıyor. Günlük kıyafetlerinize uygun olarak farklı kadran renk ve kayış seçeneğine sahip Watch Fit 3, bu sayede modaya ayak uydurabileceksiniz. Android ve iOS desteği sayesinde geniş bir kullanıcı kitlesine sahip akıllı saat, Huawei Sağlık uygulaması sayesinde etkileşimi arttırıyor. Birbirinden farklı saat arayüzü ile cihazı sıkılmadan kullanmak mümkün.

HUAWEI Watch Fit 3, günlük kıyafetlere uyacak çeşitli renk ve kayış seçenekleri sunuyor. Siyah, Pembe, Yeşil ve Beyaz renklerde floroelastomer kayışlar, hafif ve rahat olup, çabuk kurur. Beyaz kayış deri malzemeden yapılmış olup, her durumda şık bir görünüm sunuyor. Gri kayış ise ayarlanabilir olup, aktif kullanıcılar için uygun. Tüm kayışlar kolayca değiştirilebilir ve kişisel tarza göre özelleştirilebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu