GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Buds+ BTS Edition geliyor! BTS hayranları buna bayılacak!

Samsung, ünlü Koreli müzik grubu BTS hayranlarını pas geçmiyor. Şimdi de Galaxy Buds+ BTS Edition modelinin geleceği ortaya çıktı. İşte detaylar.

Samsung, Galaxy S20 ve Galaxy Z Flip modelleri ile birlikte yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds+ ile karşımıza çıkmıştı. Ses konusunda düz modele göre kat ve kat daha iyi ses veren kulaklık, teneke ses yapısından da kurtulmuştu. Üst düzey bir kulaklık olan Buds+, direkt olarak AirPods Pro’nun karşısına konumlandırılmıştı. Güney Kore’de kırmızı rengin de satışa sunulan kulaklığın şimdi de Galaxy Buds+ BTS Edition modelinin geleceği ortaya çıktı.

Galaxy Buds+ BTS Edition

Güney Koreli müzik grubu olan BTS, Türkiye’de de ilginç bir şekilde büyük ilgi görüyor. Yaptıkları müzik ile tüm dünyayı kasıp kavuran BTS için Samsung da düğmeye bastı. Bildiğiniz gibi Buds+‘ın kırmızı hariç üç farklı rengi bulunuyordu. BTS Edition’da BTS’nin renklerinden olan mor rengine yer verilecek.

Galaxy Buds+ BTS Edition

Kulaklığın kutusu komple mor olacakken, kulaklıklarda mor ve siyah renkleri kullanılacak. Oldukça şık görünen mor rengi, kulaklığı ile fark yaratmak isteyenlerin çok hoşuna gidecek gibi görünüyor. Sadece Güney Kore’ye özel olacak olan bu Edition’ın ülkemizde satılmayacağını düşünüyoruz.

Sızıntıları ile ünlü olan Evan Blass‘ın basın görsellerini de sızdırdığı kablosuz kulaklık yine aynı fiyattan satışa sunulacaktır. Bakalım Samsung, BTS fanları için mor Galaxy S20 modelleri de üretecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu