Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X Fold S Özellikleri ile Karşımıza Çıktı!

Vivo’nun yeni katlanabilir canavarı Vivo X Fold S, özellikleri ile karşımıza çıktı. Bu telefon amiral gemisi segmentinde yer alacak.

Samsung ve Motorola , Snapdragon 8+ Gen1 yonga setine sahip yeni katlanabilir telefonlarını geçtiğimiz ay tanıtıp satışa sunmuştu. Bu iki firmadan sonra diğer firmaların ne yapacağı merak ediliyordu. Telefon sektöründe gücüne güç katarak ilerleyen Vivo’dan yeni bir atağın geleceği bugün ortaya çıktı. Vivo X Fold S adını taşıyacak olan yeni katlanabilir telefonun yakında tanıtılacağı özellikleri ile ortaya çıktı.

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu özellikleriyle amiral gemisi modellerine kafa atacak. Çin’de 3C sertifikasını alan telefon Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile birlikte gelecek. Ayrıca bu modelde 80W hızlı şarj teknolojisi de yer alacak.

Ekran tarafında telefonun 2K çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli bir panel ile geleceği söyleniyor. 4.700 mAh kapasiteli bataryası ile dolu dolu deneyim sunacak olan canavar, kamera tarafında da rakipsiz olacak desek yalan olmaz.

Sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station’a göre, telefon 50 MP kamera, 48 MP ultra geniş, 12 MP telefoto ve 8 MP periskop atıcı içeren bir dörtlü kamera kurulumu içerecek. Selfie’ler ve görüntülü aramalar için telefonun 16 MP’lik bir ön kamerası da yer alacak. Son gelen raporlara göre, telefon suni deri kaplamalı yeni bir parlak kırmızı renk paketine sahip olacak.

Vivo X Fold S

Fiyat açısından bu modelin 1.400 dolar bandında seyretmesi bekleniyor. Ancak telefon önümüzdeki aylarda tanıtılacağı için fiyatta da bir artış olabilir. Bu fiyat artışını Apple, iPhone 14 serisi ile birlikte 7 Eylül’de başlatacak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu