Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung iç gösteren seksi bir telefon peşinde! Tasarım deli

Bugün ortaya çıkan bir tasarım sonrasında Samsung iç gösteren telefonu resmen sızmış oldu. Peki nasıl olacakta olacak? Nasıl yani diyeceksiniz…

Akıllı telefon pazarında son dönemde tüm telefonların birbirine benzediği bir dönemden geçiyoruz. Orta segment Galaxy A21‘de de Infinty-O ekran, Galaxy Note 20 Ultra modelinde de Infinty-O ekranları görüyoruz. Bununla birlikte arka kamera yapılarının da her geçen gün birbirine benzediği ortadaki gerçeklerden birisi. Bugün ortaya çıkan bir tasarım ise mobil pazarda dengeleri değiştirebilir. Ortaya çıkan patentlere göre Samsung iç gösteren bir telefon peşinde.

Takdir edersiniz ki bu yapı bu şekilde ve bugünkü teknoloji ile neredeyse imkansız bir tasarım. Zira biz telefonlarda oldukça büyük piller kullanıyoruz. Güney Koreli üretici tüm donanımı çerçeveye sığdırmış bile olsa olsa pilin şeffaf olması düşünülemez bile.

Samsung, böyle bir patent başvurusunda bulunuyor ama patent ile ilgili de büyük bir bilgi bulunmuyor. Patent başvurusunda aşağıdaki görsel bulunuyor.

LetsGoDigital ekibi de bu patent başvurusu üzerine bu tasarım gerçek dünyada nasıl görüneceğini bizlerle paylaştı. Bu görsellere baktığımızda tasarım inanılmaz görünüyor. Hatta gerçek olamayacak kadar inanılmaz görünüyor.

Aslına bakarsanız Samsung’a üzücü bir haberimiz var. Zira bu tasarım bundan tam 11 yıl önce 2009 yılında Sony tarafından hayata geçirilmişti. Sony Ericsson Xperia Pureness isimli telefon halen bambaşka bir tasarım ile orada öylece duruyor…

Sony Ericsson Xperia Pureness
Sony Ericsson Xperia Pureness
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu