Akıllı TelefonCep TelefonuDonanımGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Android Go’lu Samsung Galaxy J2 Core Sızdırıldı!

Samsung’un bir süredir konuşulan Android Go kullanacak akıllı telefonunun özellikleri ortaya çıkıyor. Düşük donanımına rağmen işletim sistemi ile birlikte yeterli performans sunacağı belirtilen cihaz önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak. Samsung Galaxy J2 Core uygun fiyatı ile öne çıkacak.

Düşük donanım, optimum performans

Android Go işletim sistemi akıllı telefonlarda donanım özelliklerinin düşük olmasına rağmen performansı maksimize etmek üzere tasarlandı. Bu sisteme dahil olan bir çok üretici oldukça uygun fiyatlı akıllı telefonları özellikle Asya ve Afrika pazarında satışa sunuyor. Samsung’un geliştirdiği Android Go’lu akıllı telefon da çok yakında karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Dört çekirdekli Exynos 7570 işlemci ve 1GB RAM’e sahip olan akıllı telefon çift sim kart desteğine sahip. Bu sim kart girişleri ayrıca hafıza arttırımı için MicroSD kart yuvası olarak da kullanılabiliyor. Değiştirilebilir bataryası bulunan cihaz tasarım detayları ile bir kaç yıl önce üretilen akıllı telefonları anımsatıyor. Ayrıca sim kart ve MicroSD kartı cihaza takabilmek için akıllı telefonun bataryasını çıkartmanız gerekiyor. GPS desteği bulunacağı belirtilen Samsung Galaxy J2 Core MicroUSB girişe sahip. Bütçe dostu fiyat performans ürünü bir akıllı telefon için bu durum çok da şaşırtıcı olmayacaktır.

IFA 2018’de tanıtılması beklenen cihazın fiyatı ile ilgili net bir bilgi olmasa da 200$’ın altında satış fiyatı ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ayrıca cihazda Galaxy Apps ve Smart Switch gibi Samsung uygulamaları da ön yüklü olarak gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu