Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Canlı Fotoğraflarla Huawei P50 ve Huawei Mate X2 Karşılaştırması

Huawei P50 modeline ait kısa süre önce önemli sızıntılar gerçekleşti. Son olarak Huawei P50 ve Huawei MateX2 karşılaştırıldı.

Huawei P50 modeline ait prototipler birkaç gündür internet ortamında yer almaya başladı. Tasarım detayları büyük ölçüde netlik kazanan telefon bu defa şirketin katlanabilir telefonu Mate X2 ile yan yana getirildi. Peki Huawei P50 ve Huawei Mate X2 yan yana nasıl görünüyor? Mate X2’yi referans alarak P50’nin boyutları hakkında bir fikre varacağız. Hadi beraber bakalım…

Huawei P50 ve Huawei Mate X2 Yan Yana

Huawei P50 katlanabilir bir yapıda olmasına rağmen MateX2’den daha küçük görünüyor. Köşeleri oval olan P50, tasarım noktasında daha yumuşak hatlara sahip. Ayrıca P50’nin kamera tasarımı Nova 8 serisi modelleri andırıyor. Huawei bu kamera tasarımıyla rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor, fakat P50’ye önden baktığımızda güncel pek çok akıllı telefonda olduğu gibi ekran üzerinde merkeze konumlandırılan bir ön kamera görüyoruz.

Huawei P50’nin bu prototipte nihai tasarıma yakın olduğunu söyleyebiliriz. Arka bölümdeki iki büyük kamera deliklerinin içerisinde toplam dört kamera yer alıyor. Kamera modülünün üzerinde bir de LED flaş bulunuyor. 17 Haziran tarihinde tanıtılması beklenen telefonda sevindirici olan bir gelişme kamera çıkıntısı olacaktır. Rakipleri ile kıyaslandığında fark edilmeyecek düzeyde bir kamera çıkıntısı göze çarpıyor. Tabii Pro modelde daha gelişmiş kameralarla birlikte bu çıkıntı da artabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu