Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 10 Bunu Da Yaptı! Helal Samsung!

Samsung’un Galaxy Note 10 ailesi için Android 12 tabanlı One UI 4.0 güncellemesi yayınlandı. Samsung bu sefer hızlı davranacak.

Samsung geçtiğimiz yılın sonlarında birkaç Galaxy A, Galaxy S ve Galaxy Note cihazının üçüncü bir büyük Android güncellemesi için uygun olacağını duyurmuştu. Şirket, sözünde durdu ve Güney Kore’de Galaxy Note 10 serisinin One UI 4.0 beta programını başlattığını açıkladı. Güney Koreli teknoloji devi güncelleme konusunda bu sefer şeytanın bacağını kırıp alçıya aldıracak gibi görünüyor.

Galaxy Note 10 için Android 12 çıktı

Beklendiği gibi, hem ana Note 10 hem de daha büyük ekranlı Note 10+ betaya katılmaya uygundur. Kullanıcıların sadece Samsung Members uygulamasına girmeleri ve programa kaydolmaları gerekiyor. Ardından Android 12 tabanlı One UI 4.0 güncellemesini telefonun Ayarlar > Yazılım güncelleme menüsünden kablosuz olarak indirebiliyor. Bu sadece Kore’de yaşayan kullanıcılar için geçerli. Muhtemelen önümüzdeki yılın ilk ışıklarında beta programı dünya çapına açılacak.

One UI 4.0 özelliklerinin Note 10 serisine ne getireceğini tahmin etmek için henüz çok erken. Samsung’un Note 10 ve Note 10+ için herhangi bir One UI 4.0 özelliğinden yoksun kalması için hiçbir neden yok. Çünkü her iki telefon da hala taş gibi bir deneyim sunuyor.

Açık betalar genellikle 4-6 hafta arasında sürüyor. Bu nedenle kararlı bir One UI 4.0 yapısının Ocak ayının başlarında, en azından bazı pazarlara gelmesini bekliyoruz. Muhtemelen küresel bir sunum, en geç Şubat ayına kadar yapılacak. Samsung’un Note serisi ile S serisi arasında farklılık sunamamasından dolayı artık Note serisini rafa kaldırdığını belirtelim. Bu yüzden Galaxy Note 21 veya 22 bekleyenlerin hayalleri suya düşecek.

Samsung‘un eski modellerini güncellemeler ile desteklemesi ve yenilikleri sunması firmaya olan bakış açısını değiştirecektir. Bakalım bu güncelleme politikası kaç yıl daha bu şekilde devam edecek? Bekleyip göreceğiz. Peki, siz Samsung’un güncelleme politikasından memnun musunuz? Gelin forumda tartışalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu