Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Ultra S-Pen Kalemiyle Galaxy Note Serisini Resmen Yok Etti (!)

Galaxy S22 Ultra dahili S-Pen kalemiyle birlikte Galaxy Note serisinin ölüm fermanını imzaladı. Aslında sonlandırılan Note serisi mi?

Samsung bir süreden beridir gizliliği tamamen kaldırdığı Galaxy S22 serisini saatler önce resmi olarak duyurdu. Seride gözler en fazla Ultra modelde oldu. Galaxy S22 Ultra artık dahili bir yapıda olan S-Pen kalemle birlikte Galaxy Note serisinin devamı bir model niteliğinde. Hatta Samsung, Ultra modeli, görünüm noktasında da diğer iki modelden ayırarak Galaxy S serisinde daha özel bir noktaya getirdi. Galaxy S20 Ultra ile birlikte donanım tarafında fark zaten gittikçe açılmaya başlamıştı. Galaxy S22 Ultra, daha köşeli yapısı ile birlikte şimdi görünüm noktasında da serideki diğer modellerden ayrılıyor.

Galaxy S22 Ultra’nın bir kalem yuvasına sahip olması, Galaxy Note serisinin resmi olarak sona erdiğini onaylıyor. Bundan sonraki süreçte yeni bir Galaxy Note serisi telefon olmayacak, ancak sevindirici olan gelişme isimlendirme değişmiş olsa da Note hayranları için artık Galaxy S22 Ultra var.

Evet, S22 Ultra dahili s-Pen kalemle geliyor ve Note serisinin yerini almış görünüyor. Fakat madalyonun diğer yüzüne de bakmak istiyoruz. Samsung, S22 Ultra ile Galaxy Note serisini mi sonlandırdı; yoksa Galax S serisindeki Ultra modeli mi yok etti? Bize göre Galaxy S serisindeki Ultra modeli yok etti.

Galaxy S22 Ultra’da artık dahili S-Pen var ve görünüm noktasında Galaxy Note 20 Ultra’dan farksız görünüyor (kamera dizaynını bir kenara koyarsak). Bu durumda Galaxy Note serisinin aslında ölmediğini sadece isim değiştirerek Galaxy S serisinin içine sızdığını söylemek daha doğru olacaktır. Peki Galaxy S21 Ultra’nın devamı nerede? İşte böyle bir model artık olmayacak…

Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Samsung, Galayx Note serisini mi, yoksa Galaxy S serisindeki Ultra modeli mi ortadan kaldırdı? Hadi forumda tartışalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu