Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor X9 Tanıtıldı! İnanılmaz Özellikler Karşınızda

Mobil pazarın öncülerinden Honor, X9 akıllı telefon modelini tanıtarak dikkatleri üstüne çekti. İşte yeni telefonun tüm özellikleri.

Geçtiğimiz haftalarda Honor, X8 isimli telefonunu piyasaya sürmüştü. Henüz bir ay bile geçmeden şirket, Honor X9 serisini de tanıtarak seriyi genişletti. Akıllı telefon taşıdığı süper özellikler ile sektörde heyecan yaratmayı başardı. Gelin yeni tanıtılan X9’un teknik özelliklerine ve fiyatına göz atalım.

Honor X9 Süper Özellikleri ile Geldi

Akıllı telefonun ön kısmından başlarsak karşımıza 6.81 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2388 çözünürlüğünde IPS LCD panel çıkıyor. Geniş ekrana 120Hz yenileme hızı destek sağlayarak pürüzsüz bir kullanım sunuyor. Akıllı telefon arkasında yuvarlak kamera adalı üçlü lens sistemi bulunuyor. Ön kısımda ise delikli bir selfie lensi mevcut.

Cihaza güç veren Snapdragon 695 yonga seti, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama ile destekleniyor. Android 11 işletim sistemi üzerinde işlem yapan akıllı telefon, şirketin Magic UI 4.2 arayüzü ile geliyor.

Honor X9

Optik kısımda ise 48 Megapiksel birincil, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik kameraları görevde. Selfie ve görüşmeler için 16 Megapiksel delikli ön kamera kuruluma eşlik ediyor. Akıllı telefon güvenlik için yüzle ve parmak okuyucu ile kilit açma özelliği sunuyor.

Pil kısmında ise 66W hızlı şarj destekli 4.800 mAh kapasiteli pil, uzun kullanım süresi sunuyor. Aslında Honor X30‘un küresel versiyonu olan X9, Malezya’da tanıtıldı. Akıllı telefonun şu an da fiyatı tam olarak bilinmiyor. Önümüzdeki vakitlerde satışa açılacağı düşünülüyor. Yeni mobil gelişmeleri için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu