Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S8-Galaxy J7 Pro ve Galaxy A6 Plus için yeni güncelleme

Samsung’un ilk olarak Galaxy A 2017 modeller için dağıtıma sunduğu haziran ayı güvenlik güncellemesi bu defa üç yeni telefonla buluşuyor. SamMobile sitesinde yer alan hanere göre Samsung birçok güvenlik açığının kapatıldığı güncellemeyi bu defa Galaxy S8-Galaxy J7 Pro ve Galaxy A6 Plus kullanıcılarıyla buluşturuyor.

OTA üzerinden dağıtımı sağlanan güncellemeler Galaxy S8 için Amerika’da, Galaxy A6 Plus için Çin’de ve Galaxy J7 Pro içinse Hindistan’da başlamış durumda. Güncellemelerin kademeli olarak dağıtıldığını ve kısa süre içerisinde ülkemize kullanıcılarıyla buluşacağını hatırlatalım.

Galaxy S8-Galaxy J7 Pro ve Galaxy A6 Plus güncelleme
Galaxy S8-Galaxy J7 Pro ve Galaxy A6 Plus güncelleme

Tüm telefonlarda yazılım birimi daha güvenli hale getiriliyor. yeni güncelleme kapsamında cihaz kararlılık geliştirmeleri, hata düzeltmeleri ve performans geliştirmeleri de mevcut. Galaxy A6 Plus için ayrıca kamera uygulamasına HDR özelliği dahil ediliyor.

Yukarıda saydığımız telefonlardan birini kullanıyorsanız “Ayarlar > Yazılım güncelleştirme > Güncellemeleri manuel indir” yolunu izleyerek güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

 

Haziran ve temmuzda Android Oreo güncellemesi alacak Samsung telefonlar

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu