Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 9 kamerası için sürpriz gelişme

Galaxy Note 9 kamerası için sürpriz gelişme yaşandı. Samsung’un yeni amiral gemisi olan Note 9’un tanıtılmasına sayılı günler kaldı. Şimdiye kadar çıkan sızıntılar sayesinde neredeyse telefon hakkında bütün bilgilere sahip olduk. Ancak gelen yeni bilgi Galaxy Note 9 Slow Motion video kayıt hızının iki katına çıkacağı yönünde. Samsung son tanıttığı amiral gemi modeli olan Galaxy S9 ve S9 Plus’un en önemli özelliklerinden biri olan Slow Motion özelliğini Galaxy Note 9 ile daha iyi bir hale getirmeye çalışıyor.

Galaxy Note 9 kamerası için sürpriz gelişme
Galaxy Note 9 kamerası için sürpriz gelişme

Galaxy Note 9 kamerası neler sunacak?

Galaxy S9 serisi ile büyük bir beğeni yakalayan Slow Motion özelliği fark edilmiş olacak ki şirket bu konuda yenilikler yapmaya başladı. Galaxy S9 serisinde bulunan 720p çözünürlükte 960 fps özelliği Galaxy Note 9 ile iki katına çıkıyor ve 0,2 saniyeden 0,4 saniyeye ulaşacak.

Akıllı telefonun piyasaya çıkmasının ardından bu yeniliği diğer Galaxy S9 ve S9 Plus telefonlarına bir güncelleme ile sunup sunmayacağı bu özelliğin bir donanım yeniliği mi yoksa yazılımsal olduğu hakkında henüz bir bilgi yok. Gelen bu bilgilerin ardından kullanıcıların aklına Samsung’un slow motion konusunda 1080p’ye ulaşan Xperia XZ3 ile ilerleyen zamanlarda bu özellik ile bir yarış içine girip girmeyeceği sorusunu getirmiyor değil.

Son olarak Note 9’daki kamera paketinin donanım seviyesinde şu şekilde olacağını hatırlatalım;

  • 12 megapiksel + 12 megapiksel çift arka kamera, OIS (her iki kamerada), 4K 60fps video kaydı, 2x optik yakınlaştırma
  • 8 megapiksel ön kamera

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu