Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Fold 2 tasarımı aklınızı başınızdan alacak! Bu sefer olmuş

Samsung’un Galaxy S20 serisi ile tanıtacağı yeni nesil katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Fold 2 nasıl görünecek? İşte yeni görseller…

Samsung geçtiğimiz yıl dünyanın ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold serisini duyurdu. Telefon Şubat ayında tanıtıldı ve Nisan ayının sonunda da satışa sunulacağı belirtildi. Daha sonra ortaya çıkan ekran sorunlarından sonra hem Samsung Galaxy Fold hem de aynı sorunlardan müzdarip Huawei Mate X uzun süre satışa sunulamadı. Bu sorunları aşan ve ekran kaplamasında plastik yerine yeni bir materyal kullanan Samsung ikinci nesil Galaxy Fold ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bugün sızan Galaxy Fold 2 tasarımları Samsung‘un gerçekten oldukça iyi bir tasarımsal çalışma ortaya koyduğunu gösteriyor.

Öncelikle ekranın tamamen açılma ve kapanma ile ilgili sorunu menteşe sistemi ile giderilmiş görünüyor. Samsung yeni ve içten bir menteşe sistemine geçiş yapıyor. İlk nesil Galaxy Fold serisinde kullanılan tasarım içeri toz alıyordu ve Samsung tamamen tasarımı değiştiriliyor.

İlk nesil Galaxy Fold serisinde ekranın tam ortasında olan oluk efektinin bu telefonda tamamen giderildiğini görüyoruz. Bu da oldukça önemli bir detay. Telefonun aynen Motorola RAZR serisinde olduğu gibi istiridye tasarımına sahip olduğunu görüyoruz.

Telefonun tasarımını oldukça beğendik ama bu noktada fiyatın hangi seviyede olacağı merakla bekleniyor. Samsung aynen Motorola gibi orta segment bir telefon mu yapacak yoksa bu da amiral gemisi mi olacak? İşte bu sorunun cevabı fiyat sklasının belirlenmesindeki en önemli faktör olacak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu