Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobiroller

LG G8’in pil kapasitesi belli oldu! Daha büyük olabilirdi LG

LG G8 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirketin MWC 2019’da görücüye çıkaracağı telefonun tasarım detayları büyük ölçüde netlik kazanırken, şimdi sıra teknik özelliklere geldi. Son olarak telefonun pil kapasitesi resmen onaylandı. Brezilya’da onaylanan G8’e 3.400 mAh büyüklüğünde bir pil eşlik edecek.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Arkada çift kamera ve parmak izi tarayıcısının yer verildiği telefonun tasarım ve kamera tarafında Galaxy S10 ya da Mate 10 Pro gibi rakipleri kadar iddialı olmayacağı kesin. Aslına bakırsanız LG’nin bu etkinlikte 5G destekli yeni telefona odaklandığını söylemek yanlış olmayacaktır. Anlayacağınız G8 ikinci plana atılmış gibi.

LG G8 pil
LG G8 pil

Son iki tepe telefonu G7’de 3.000 mAh, V40’ta ise 3.300 büyüklüğünde piller kullanan LG’nin G8’deki 3.400 mAh pille kullanıcıları ne kadar tatmin edeceğini kestiremiyoruz. Zira bakıldığı zaman son dönemdeki neredeyse tüm LG amiral gemi telefonlar pil tarafında sınıfta kalıyor.

Son olarak G8’de 6.01 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüklü ekranın kullanılacağını hatırlatalım. Telefonun işlemci biriminde ise Snapdragon 855 olacak.

 

LG K11 Prime Türkiye’de satışa sunuldu! İşte fiyatı ve özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu