Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Ya Sen Ne Tatlısın Öyle! Little Pepper X50 Pro

Gün geçmiyor ki yeni bir akıllı telefon firması ortaya çıkmasın. Adı oldukça ilginç ve sempatik olan Little Pepper X50 Pro piyasaya çıkıyor.

Adını pek duymadığımız Çinli teknoloji üreticisi Little Pepper, X50 Pro model telefonunu tanıttı. Ancak bu firma ortamlarda “kopyacı” olarak biliniyor. Vivo’nun X50 Pro modelini kopyalayıp yeniden ürettiği için eleştirilerin odağı oldu. Ancak yine de bazı farklılıklar var.

Gördüğünüz gibi, bir su damlası çentiğini tercih ediyor, bir delik değil. 6.5 inçlik HD ekran da kavisli ve çerçevelerinin boyutu Vivo X50 Pro’dakilere benziyor.

Arka tarafta ise X50 Pro, kamera tasarımıyla Vivo X50 Pro’ya daha çok benziyor. Büyük dikdörtgen kamera muhafazası dört kameraya ev sahipliği yapar. Ana kamera 16 MP’dir ve Vivo X50 Pro’daki 48 MP ana sensörden önemli ölçüde daha küçük olmakla kalmaz, aynı zamanda optik stabilizasyondan da yoksundur. Ne yazık ki, diğer arka kameraların özellikleri bilinmemektedir, ancak teknik özellik sayfası, özçekim kamerasının Yüz Tanıma Kilidi desteğine sahip bir 8 MP sensör olduğunu söylüyor.

Telefon, MediaTek Helio P60 işlemci tarafından desteklenmektedir. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile eşleştirilmiştir. Yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya, 3900mAh bataryaya ve çift SIM desteğine sahiptir. Teknik özellik sayfası Android çalıştırdığını söylüyor ancak sürümden bahsetmiyor.

Cihazın fiyatı 147 $ ve Mavi, Gri ve Kiraz Çiçeği renklerde geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu