Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG V60 ThinQ Gümbür Gümbür Geliyor!

LG V60 ThinQ sızan görüntülerinde dörtlü kamera, çentikli ekran ve 5.000 mAh pil ortaya koyuyor. LG’nin yeni amiral gemisi çok konuşulacak.

LG için mobil pazar hariç tüm organizasyonlar büyük başarılara imza atıyor. Mobil tarafta ise Güney Koreli üretici LG G4 serisinden beri istediği çizgiyi bulabilmiş değil. Hem G serisi hem de V serisi ile büyük bir yol kat eden üreticinin yola V serisi adı altında devam edeceği yorumları yapılırken bugün LG V60 ThinQ ile ilgili ilk bilgilere gelmeye başladı.

LG’nin en büyük rakibi Samsung büyük başarılar imza atarken LG’nin halen doğru yeri araması firmanın geleceği konusunda da endişeleri arttırıyor. Bugün V60 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

LG V60 ThinQ

Geçen ay, akıllı telefonun dörtlü arka kameralara sahip olacağı bildirilen LG V60 ThinQ’nun arka panelinin görüntülerini sızdırmıştı. Şimdi, akıllı devin gerçekten de dörtlü bir kamerayla geleceğini onaylayan güvenilir bir kaynaktan; Evan Blass tarafından paylaşılan yukarıdaki görüntüye bakıyoruz.

Resim ayrıca, selfie kamera merkeze yerleştirildiğinden V60 ThinQ’nun çentikli bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca, akıllı telefonun dört mikrofona sahip olacağı ve 5.000 mAh pil ile geleceği doğrulandı.

LG yeni telefonu ile bize ne sunacak bunu bilemiyoruz ama bize ucuz bir amiral gemisi sunmayacak bunu biliyoruz. LG Türkiye pazarında mobil bölümünü kapattı ve yola nasıl devam edilecek bunu da bilemiyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu