GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNetflix

Netflix Türkiye’den La Casa de Papel 5. Sezon Açıklaması Geldi

La Casa de Papel 5. sezon ne çekimleri tamamlandı. Merakla beklenen son sezon için Netflix Türkiye’den beklenen açıklama geldi.

Netflix’in fenomen yapımlarından biri olan La Casa De Papel 5. sezon ile birlikte ekranlara veda edecek. Merakla beklenen dizinin 5. sezonuna ilişkin Netflix Türkiye’den önemli bir açıklama geldi. 4. sezonu 2020 Nisan ayının ilk haftası seyirciyle buluşan dizinin 5. sezon çekimleri Covid-19 engeline takılıp biraz gecikti. Heyecanla beklenen 5. sezonla birlikte macera sona erecek. Şimdi gelin Netflix Türkiye’nin son açıklamasına bakalım.

La Casa De Papel 5. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Netflix Türkiye’nin Twitter üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımında “Hırsız olarak başladılar, aile olarak tamamlıyorlar. Hikayenin bir parçası olan tüm hayranlara teşekkürler. Ve hikayenin sonu, 5. kısım çekimleri tamamlandı. #LCDP5” ifadelerine yer verildi. Çekimleri tamamlanan dizinin son bölümlerinin çok geçmeden izleyiciyle buluşacağını söyleyebiliriz.

4. sezona dair birazdan yazacaklarımız spoiler içerebilir, dolayısıyla diziyi izlemediyseniz haberimize devam etmemeniz konusunda uyarımızı yapalım. 4. sezona bakıldığında Palermo’nun getirdiği kaos, Nairobi’nin ölüm döşeğinde verdiği mücadele, Tokyo’nun grup liderine karşı darbe girişimi ve az biraz Lizbon’un aşkıyla aptallaşan profesörün yaşattıkları dizinin heyecanına yeni bir boyut getirdi.

5. sezon için yapılan paylaşımdan anladığımız kadarıyla dizinin sonunda hala hayatta kalanlar olacak ve bazı çiftler hayatlarını birleştirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu