Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorKatlanabilir TelefonlarMobirollerTeknoloji

Honor Magic V Kanlı Canlı Videoda Göründü

Honor’un amiral gemisi katlanabilir telefonu Honor Magic V kanlı canlı videoda tanıtılmadan önce görüntülendi. Tasarım şahane görünüyor.

Honor bildiğiniz gibi 10 Ocak 2022 tarihinde karşımıza ilk katlanabilir telefonu Honor Magic V ile çıkacak. Tanıtımına günler kala telefonun hem özellikleri hem de tasarımını gösteren video ortaya çıktı. Firmanın amiral gemisi segmentinde yer alacak olan modeli, tasarımsal açıdan oldukça şık görünüyor.

Katlanabilir telefonların yaygınlaşması ile Samsung ve Huawei’den sonra diğer firmalar da bu alana geçiş yaptı. Ancak şimdiye kadar Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip amiral gemisi katlanabilir göremedik. Huawei’den ayrıldıktan sonra yoluna tam gaz devam eden Honor bu döngüyü bozacak gibi görünüyor. Peki, bu telefon özellikleri ile neler sunacak?

Honor’un katlanabiliri 90 Hz yenileme hızına sahip 7,9 inç büyüklüğünde 2272 x 1984 piksel çözünürlüğünde ana ekran ve 6,45 inç büyüklüğünde 2560 x 1080 piksel çözünürlüğünde dış ekran ile gelecek. Dış ekranın tazelemesi ise 120 Hz olacak. Her iki ekran da, Çinli üretici olan BOE Technology tarafından sağlanacak.

Kamera tarafında ise telefon, 50 MP ana sensör, 50 MP ultra geniş açılı sensör ve fotoğraf çekmenizi sağlayacak üçüncü bir 50 MP Spectrum Enhanced sensör ile donatılacak. Selfie kamerası ise 42 MP çözünürlüğünde olacak.

66W hızlı şarj destekli 4.750 mAh kapasiteli batarya ile kutusundan çıkacak olan telefonda Android 12 işletim sisteminin yer alması bekleniyor. Fiyat olarak 1900 Euro‘dan başlayan fiyatlar ile satılacak olan telefon, katlanabilir telefonların hala erişilmesi zor olan modeller olacağının sinyallerini veriyor. Türkiye pazarına henüz gelip gelmeyeceği bilinmeyen bu canavar bakalım başarılı olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu