AppleGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneTablet

Kırmızı iPhone 7 geliyor

2-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek WWDC 2017 etkinliğinden önce Apple’ın mart ayında özel bir tanıtım etkinliği daha düzenleyeceği gelen haberler arasında. Apple haberlerinde güvenilir bir kaynak olarak gösterilen Japon Macotakara sitesi, Apple’ın etkinlik kapsamında yeni ürün tanıtımları gerçekleştireceğini iddia etti. Siteye göre ayrıca kırmızı iPhone 7 modeli geliyor.

Geçen yıl aynı dönemde düzenlenen etkinlikte 4 inç ekranlı iPhone SE modelini kullanıcıların beğenisine sunan Apple, bu yıl ise aynı telefonun 128 GB depolamaya sahip seçeneğini hazırlıyor. 128 GB iPhone SE, mart ayındaki etkinlikte tanıtılacak ve kısa süre içerisinde raflardaki yerini alacak.

Kırmızı iPhone 7

Kırmızı iPhone 7 geliyor

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini gümüş, altın, siyah ve simsiyah olmak üzere dört farklı renk eşliğinde satışa çıkaran Apple iddiaya göre telefonların kırmızı renk seçeneğini de tanıtacak. Hatırlayacak olursak kırmızı renk seçeneği iPhone 7 serisi tanıtılmadan önce de bazı haberlere konu olmuştu. Kırmızı rengin kullanıcılardan ne derece ilgi göreceği ise merak konusu.

Gelim tablet tarafındaki gelişmelere. Kasım ayında yayınlanan bir raporda Apple’ın 9.7 inç, 10.9 inç ve 12.9 inç büyüklüğünde yeni nesil iPad Pro modellerini duyuracağı iddia edilmişti. MacOtakara sitesine göre ise Apple 7.9 inçlik yeni bir iPad mini tablet hazırlıyor. 10.9 inç ekranlı model ise piyasaya 10.5 inç iPad Pro olarak sunulacak. Diğer üç tabletin mart ayında satışa sunulması beklenirken, 10.5 inç ekranlı iPad Pro’nun ise mayıs ayında raflarda olacağı belirtiliyor.

Galaxy S8 tüm görselleri!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu