Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P50 Pro Tasarımı İle Aşık Etti!

Merakla beklenen yeni amiral gemisi Huawei P50 Pro yeni görüntüler ile karşımıza çıktı. Akıllı telefon tasarımı ile aşık edecek.

ABD ve Google ile bir türlü buzları eritemeyen Huawei teknoloji şirketi birer birer bombaları patlatmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Ülkemizde de geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden şirket dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip. Her yıl birbirinden farklı akıllı telefon modelleri ile gündeme gelen şirket, son olarak Android karşısı Harmony OS işletim sistemi ile haberlerimize konu olmuştu. Harmony OS işletim sisteminin Android işletim sisteminden daha iyi ve daha hızlı çalışacağı duyurulurken şirket bu işletim sistemini yeni telefonları ile karşımıza çıkaracak gibi görünüyor. Şirketin merakla beklenen akıllı telefonu olan Huawei P50 Pro hakkında bugün yeni detaylar ortaya çıktı.

Daha önce pek çok kez beklenen akıllı telefon hakkında haber yapmıştık. Radarımıza takılan detayları paylaşmaya devam ettiğimiz şu günler de akıllı telefonun piyasaya ne zaman çıkacağı da merak konusu oldu.

Huawei P50 Pro
Huawei P50 Pro

Huawei P50 Pro Haziran Ayında Piyasaya Çıkacak

Şirketin P serisinin sonuncusu olarak karşımıza çıkacak olan P50 akıllı telefon tasarımı ile de çok konuşulacak. Oldukça şık bir kapak tasarımına sahip olacak olan cihazın kamera kadrajları dairelerden oluşacak. Sıradan dikdörtgen kamera çerçeveleri yerine yuvarlak çerçeveler ile daha şık bir görünüme sahip. Bugün cihazın arka tasarımına dair bir görüntü ortaya çıktı. Görüntü de cihazın dört arka kameraya sahip olacağı ve kamera kısmında LEICA logosu ve LED bir flaşın yer aldığı görülüyor. Cihazın kamera dairelerin de lazer odaklı modül ve periskop yakınlaştırma yer alıyor. Önümüzdeki ay yani Haziran ayında çıkış yapması beklenen akıllı telefon merakla takip edilmeye devam ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu