Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A15 4G Türkiye Yolunda, Bu Telefon Çok Satar

Giriş seviyesi telefon Samsung Galaxy A15 4G için sertifika süreci başladı. Akıllı telefon çok yakında Türkiye'de satışa sunulacak.

Samsung, Galaxy S24 serisinin yanında giriş seviyesi Galaxy A serisi bazı modeller için de kolları sıvamış durumda. Yeni bir rapora göre Samsung Galaxy A15 modeli, öncülü gibi 4G ve 5G versiyonlarla çıkış yapacak. Türkiye’de 4G desteğine sahip model satışta olacak. Duyuru tarihi yaklaşırken, 4G modeli FCC sertifikasyon web sitesinde görüldü.

Samsung Galaxy A15 4G Özellikleri

Galaxy A15 4G, FCC’de SM-A155M model numarasıyla ortaya çıktı. Liste, cihazla ilgili birkaç önemli ayrıntıyı ortaya koyuyor. Cihazda 25W hızlı şarj desteğinin yanı sıra Çift SIM desteği, MicroSD kart yuvası ve NFC özellikleri yer alacak. Ne yazık ki sertifikayla birlikte cihazla ilgili başka hiçbir ayrıntı paylaşılmıyor.

Daha önceki bir rapordan cihazın MediaTek Helio G99 işlemciye sahip olacağını biliyoruz. Kutudan Android 14 sürümüyle çıkış yapacak olan telefonda ayrıca 4GB RAM yer alacak. Başlangıç versiyonda 128 GB dahili depolamanın tercih edilmesi bekleniyor.

Galaxy A14 serisi bu yılın en çok satan telefonları arasında yer aldı. Galaxy A15 muhtemelen bu başarıyı bir adım daha ileriye taşıyacaktır.

İşte Vivo X100 Pro ile Çekilmiş Çok Sayıda Etkileyici Fotoğraf

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu